TUŃCZYKOWE WRAPSY

Składniki:

  • 4 placki tortilla wraps
  • 2 puszki tuńczyka w sosie własnym
  • 2 łyżki kaparów
  • 1 papryka konserwowa
  • 3 małe ogórki konserwowe
  • 1 łyżeczka musztardy

Sposób przygotowania:

  1. Tuńczyka odsączyć z zalewy i zblenderować na gładką masę z kaparami i musztardą.
  2. Paprykę oraz ogórki pokroić w drobną kosteczkę.
  3. Placki smarować tuńczykową pastą i posypać warzywami konserwowymi.
  4. Zawijać wrapsy, zaginajac brzegi, tak aby zawartość nie wypadła ze środka.
  5. Zapiekać w grillu elektrycznym.

Smacznego:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s