FISH FRITTATA

Dzisiaj 2diet pezentuje pyszną i pożywną frittatę…w sam raz na weekendowe śniadanie.

Today 2diet presents delicious and nutritious frittata…perfect for breakfast during the weekend.

przepisy 009

przepisy 011

Składniki:

  • 4 jajka
  • ok 100 gram łososia wędzonego
  •  ok 100 gram paluszków krabowych
  • 3 łyżki otrąb owsianych
  • 1 cebulka dymka
  • 1/2 papryki konserwowej
  • sól, pieprz

Ingredients:

  • 4 eggs
  • about 100 grams smoked salmon
  • about 100 grams seafood sticks
  • 3 tablespoons oats
  • 1 spring onion
  • 1/2 pickled paprika
  • salt, pepper

Przygotowanie:

  1. Rozgrzej piekarnik do temperatury 180 stopni C.
  2. Łososia, paluszki krabowe, cebulkę i paprykę pokrój w kostkę.
  3. Jajka i otręby rozmąć w miseczce.
  4. Pokrojone składniki wrzuć do masy jajecznej, przypraw solą oraz pieprzem i wymieszaj.
  5. Tak przygotowaną masę wlej do naczynia żaroodpornego i piecz ok 25-30 min.
  6. Podawaj na ciepło ze słodkim sosem chilli.

Method:

  1. Preheat oven to 180 degrees C.
  2. Cut salmon, seafood sticks, onion and paprika in a small pieces.
  3. Beat eggs in a bowl with oats.
  4. Add the rest of ingredients to the mixture, season with salt, pepper and mix together.
  5. Pour to ovenproof dish and bake for 25-30 min.
  6. Serve warm with sweet chilli sauce.

Bon Appétit

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s