MASŁO MIGDAŁOWO-PISTACJOWE / ALMOND PISTACHIO BUTTER

Dziś przedstawiamy masło z orzechów pistacjowych i migdałów, jako alterantywę dla masła orzechowego. Słodkie migdały i słone pistacje tworzą wyjatkowe połączenie, które podkreśli smak waszych deserów lub nawet wytrawnych potraw. 

Żeby przygotować ten smakołyk wystarczy zblendować wszytskie składniki, nic prostszego…

Today 2diet presents butter made of pistachios and almonds as alternative choice to peanut butter. Sweet almonds and salty pistachios create unusual combination that highlight flavor your deserts and savory dishes.

To make it just blend all ingredients, nothing simpler…

przepisy 026

Składniki:

  • 200 gram mielonych migdałów
  • 50 ml oleju sezamowego
  • 1 łyżka miodu
  • 1 łyżka aromatu waniliowego
  • 50 gram solonych i prażonych pistacji bez skorupek

Ingredients:

  • 200 grams ground almonds
  • 50 ml sesame oil
  • 1 tablespoon honey
  • 1 tablespoon vanilla essence
  • 50 grams roasted and salted pistachios without shells

Sposób przygotowania:

  1. Po prostu zblenduj ze sobą wszystkie składniki i voila…

Method:

  1. Simply blend all ingredients and voila…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s