BAGIETKA Z KURCZAKIEM I SZPINAKIEM / CHICKEN AND SPINACH BAGUETTE

Prosty i smaczny pomysł na lunch. W pięć minut możesz stworzyć oryginalną i zdrową kanapkę.

Easy and tasty idea for lunch meal. In five minutes you can make original and healthy sandwich.

przepisy 010

Składniki:

  • kawałek bagietki
  • ketchup
  • kawałek piersi z kurczaka
  • curry w proszku
  • kilka liści szpinaku

Ingredients:

  • a piece of french baguette
  • ketchup
  • chicken breast
  • curry powder
  • spinach leaves

Sposób przygotowania:

  1. Surową pierś z kurczaka przypraw curry.
  2. Podsmaż na złoty kolor.
  3. Bagietkę przekroj wzdłuż i posmaruj ketchupem.
  4. Na jednej połówce bagietki ułóż liście sałaty i pierś z kurczaka.
  5. Przykryj drugą połówką bagietki i gotowe.

Method:

  1. Raw chicken breast season with curry.
  2. Fry until golden brown.
  3. Baguette cut horizontally in half and spread with ketchup.
  4. On one half of baguette put spinach and chicken.
  5. Cover with second half and voila.

Enjoy:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s