ICE GREEN TEA

Zielona herbata jest znakomitym sprzymierzeńcem w spalaniu tłuszczu. Jeżeli nie lubisz jej na ciepło w tradycyjnej postaci, spróbuj mrożoną zieloną herbatę. Z dodatkiem słodkich pomarańczy i kostek lodu jej smak jest nie do poznania. 

Green tea is excellent for fat burning. But if you don’t like it served warm in traditional way, you can taste ice green tea. With addition of sweet oranges and ice cubes its flavor is unrecognizable.

przepisy 006

Składniki:

  • 4-5 torebek zielonej herbaty ekspresowej
  • 3 pomarańcze
  • 1 litr wody
  • kostki lodu
  • 1 łyżka cukru waniliowego (opcjonalnie)

Ingredients:

  • 4-5 green teabags
  • 3 oranges
  • 1 liter water
  • ice cubes
  • 1 tablespoon vanilla sugar (optional)

Sposób przygotowania:

  1. Herbatę zalej 500 ml wody w temperaturze ok 80-85 stopni C i zaparzaj przez 3 min pod przykryciem.
  2. Po tym czasie wyrzuć torebki po herbacie i przelej całość do dzbanka.
  3. Pomarańcze przekrój na połówki.
  4. Jedną połówkę pokrój na plasterki, z reszty wyciśnij sok bezpośrednio do dzbanka.
  5. Dodlej 500 ml wody mineralnej.
  6. Wrzuć plasterki pomarańczy i dosłodź jeśli herbata wydaje Ci się zbyt gorzka lub z byt kwaśna.
  7. Dodaj kostki lodu, zamieszaj i gotowe.

Method:

  1. Place teabags in a bowl or a pot and pour hot water into it (about 80-85 C degrees) and brew covered for 3 minutes.
  2. Next remove teabags and pour tea to a jug.
  3. Cut oranges in half.
  4. Slice half of one orange and squeeze juice of remaining oranges directly to the jug.
  5. Pour 500 ml of cold mineral water.
  6. Add slices of orange and sugar if it’s to bitter or to sour for you.
  7. Add ice cubes and stir well.

Enjoy:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s